Houten zonnebrillen, de hype van 2014

Vorig jaar leek het er al aan te komen, maar nu is de hype compleet. Ga naar een willekeurig festival, willekeurige stad of een willekeurig strand en je komt ze overal tegen, de houten zonnebrillen. Overgewaaid uit het ‘verre westen’, in Amerika zijn de houten zonnebrillen namelijk al langere tijd populair. Hier is het waar het houten model van de zonnebrillen werd ontworpen.

Zoals zoveel hypes tegenwoordig, blijft een hype doorgaans niet beperkt tot één land of één werelddeel. Zo ook deze hype. Voorlopig waaien de houten zonnebrillen nog niet over naar andere landen in Europa, maar in Nederland is de houten zonnebril niet meer uit het straat beeld weg te denken.

Voor zowel mannen als vrouwen staat de houten zonnebril stoer en natuurlijk. Het design van de meeste zonnebrillen is natuurlijk en eigentijds. Dit maakt de look dan ook tot een strak geheel. Vaak zijn de brillen in Nederland echter nog veel te duur.

Hier komt langzamerhand wel verandering in nu de concurrentie toeneemt in de houten zonnebrillen wereld. Dit is goed voor iedere zonaanbidder. Dat is namelijk de doelgroep waar dit fantastische speeltje voor is ontworpen. Iedere zomergast zou een van de houten zonnebrillen mee moeten nemen naar vakantie, vanaf het moment dat je je houten zonnebril opzet wordt de wereld mooier en helderder.

Bovendien is het goed om te vertellen dat de meeste aanbieders van de zomer gadgets rekening houden met de duurzaamheid. Onze kinderen en kleinkinderen moeten tenslotte ook kunnen genieten van de wereld zoals wij die kennen. Daarom gebruiken veel aanbieders bamboe voor hun houten zonnebril. Dit is een snel groeiend gewas wat erg sterk is. Je zonnebril kan dus tegen een stootje en de natuur herstelt zich snel genoeg zodat je gerust een bamboe houten zonnebril kunt kopen.

Het ideale zomer speeltje van deze zomer lijkt dus de houten zonnebril te gaan worden! Wees op tijd want we zien de voorraden slinken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *