Over ons

Op deze website willen we je graag wat meer informatie geven en bieden over het Paleo dieet, een dieet wat erg gebaseerd is op de eetgewoontes van onze voorouders. Onze voorouders aten natuurlijk geen gekke suikers, gefabriceerde voeding maar ze aten alleen natuurlijk eten. Lekker en snel afvallen was toen niet nodig.

Nu is afvallen wel zeker nodig, aangezien er op elke hoek zowat wel een supermarkt zit en heel veel voedsel modern is vergiftigd met suikers en allerlei kunstmatige voeding.

Waarom dit gebeurt? Omdat ons eten langer houdbaar moet zijn omdat de economie en de maatschappij dan veel meer geld verdient. Bewerkt voedsel, de schappen liggen er vol mee en heel de wereld eet zich er mee vol.

Hiermee bedoel ik niet alleen chocola, snoep en snacks. Maar meer de dingen waarvan je onbewust toch wel veel van eet terwijl je waarschijnlijk zelf niet eens weet dat het slecht voor je is.

Het Paleo Dieet is de oplossing voor je, daarom is deze site opgericht. Om mensen te helpen met overgewicht en te laten zien waardoor dit komt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *