Het Ziekenhuis dieet

Er zijn meerdere manieren om snel af te vallen, snel afvallen is niet makkelijk om het ook nog gezond te doen, want veel manieren om effectief af te vallen zijn gericht op de lange termijn, denk hierbij aan meer sporten, beter eten etc. Je kan op meerdere manieren snel afvallen, het ziekenhuis dieet is zo’n snel afvallen dieet waarbij je in korte tijd veel kilo’s kunt verliezen. Drie keer raden waar de naam het ziekenhuis dieet vandaan komt? Juist, uit het ziekenhuis, het ziekenhuis dieet heeft de naam gekregen omdat het noodzakelijk was sommige patienten snel veel kilo af te laten vallen. Een crash dieet was hiervoor de beste oplossing. Voor een operatie was het soms nodig om binnen korte tijd toch snel afvallen mogelijk te maken. Het kan dus ook voor jou werken aangezien het niet meer alleen bekend is in de ziekenhuizen.

Maar hoe werkt dit ziekenhuis dieet dan?

Nu kan je nu ook zelf bijvoorbeeld een week gaan leven op het ziekenhuis dieet, in een korte periode zal je niet meer eten dan 3 kleine maaltijden per dag. Om zo toch nog regelmatig te eten, tussendoortjes zijn natuurlijk niet toegestaan en je zal dit ritme volhouden zolang je dit dieet doet, je zal versteld staan van de resultaten. Vet en suikers zijn uit de boze, en horen ook niet in de kleine maaltijden thuis, vermijd deze ingrediënten en zorg ervoor dat je ook met de kleine maaltijden zo goed mogelijk eet.

Voordelen van dit dieet

Er zijn meer diëten waarmee je snel veel kunt afvallen, en dit is vaak gezonder dan het ziekenhuis dieet, het ziekenhuis dieet is namelijk geen voorbeeld van gezond afvallen. De resultaten echter zijn wel verbluffend, er zijn mensen die tot wel 5 kilo per week kunnen afvallen, een super vooruit gang en een goede stap als het gaat over de start van je afval carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *