Het Paleo Dieet

Het paleo dieet, een goed voorbeeld van een dieet wat erg gezond is voor je en waar je mee verantwoord kunt afvallen. Het Paleo dieet is in Nederland erg bekend geworden sinds het boek de Paleo Revolutie, een boek geschreven door Mitchel van Duuren die erg enthousiast was over deze manier van leven. Hij voelde zich in korte tijd een stuk fitter en beter en is hierdoor relatief snel afgevallen in een gezonde levensstijl. En dat op de juiste manier. Dit dieet is een dieet wat op een andere manier benaderd kan worden, afvallen zet het totaal in een ander perspectief en gezond leven is het uiteindelijke doel van de paleo levenswijze.

Wat doet het Paleo Dieet?

Zodra je weet wat dit dieet met je doet en je gaat het volgen dan zal je merken dat dit dieet erg gericht is op de levensstijl van de voorouders van ons. De dingen die toegevoegd worden aan het eten zoals suikers en kunststoffen die zullen grotendeels worden verminderd. Dit is ook bedoeld om het eten smakelijker te maken natuurlijk en omdat eten dan langer houdbaar blijft.

Door het volgen van het paleo dieet ga je jezelf fitter en positiever voelen, het heeft een soort magische werkwijze op je lichaam zodat je echt energiek en positief in het leven kunt gaan staan. Gezond afvallen op de manier zoals je lichaam het bedoeld heeft zullen veel mensen beamen.

Afvallen met dit dieet

Tijdens dit dieet kunnen diverse soorten voeding tot je worden genomen, het belangrijkste is dat je geen kunstmatige voedingsstoffen tot je neemt en suikers en andere gekke toevoegingen aan je eten.

Dit dieet geeft een gezonde toevoeging aan je leven, Mitchel zegt zelfs dat je er het liefst nooit meer vanaf wilt omdat het je zo goed laat voelen.

Je kan dit dieet ook gewoon je hele leven blijven volgen omdat het echt zo gezond is, het doet je lichaam ten goede. Dat durven we met z’n alle te beamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *