Wat leer ik tijdens een reiki cursus?

Wil je niet alleen zelf een waardig bestaan leiden, maar je tevens als instrument inzetten voor anderen? Overweeg dan om een reiki cursus te volgen. Je leert hierin de basis van reiki en uiteindelijk kun je zelfs reiki master worden. Waarom volg je nog meer een reiki cursus, wat leer je er en waarom is het zinvol om je hiervoor aan te melden?

Wat is reiki?

Bij reiki draait alles om universele energie. Reiki is afkomstig uit Japan en daarbij draait alles om energie. Het is overal rondom je en je kan het op heilzame wijze inzetten voor jezelf of anderen. Reiki werkt veelal via handoplegging en kan een herstelproces versnellen. Reiki kent in totaal drie graden. Hoe hoger de graad die je bereikt, hoe verder de kraan wordt opengezet als het gaat om universele levensenergie uitdelen.

Waarom volg je een reiki cursus?

Tijdens een reiki cursus help je jezelf om zelf bewuster in het leven te staan. Daarnaast kan je je ook inzetten als instrument voor anderen. Heb je bij jezelf ontdekt dat je graag anderen helpt en dat levensenergie hier dichtbij staat? Dan is het volgen van een reiki 1 of 2 cursus worden zeker iets voor jou, een volgende stap is reiki cursus 3 volgen of Reiki Master worden. Je kunt jezelf zo ontwikkelen dat je uiteindelijk ook anderen hierin opleidt.

Meld je aan voor een reiki cursus

Lijkt het jou iets om meer te weten te komen over reiki en hoe het werkt? Meld je dan aan voor een cursus reiki. Zelfs als je er niets mee gaat doen, kan het zinvol zijn om je te verdiepen in reiki. Uiteraard kan je op termijn ook je eigen reiki-praktijk openen. Hierin nodig je mensen uit die behoefte hebben aan universele levensenergie. Win gerust meer informatie aan of schrijf je direct in voor het volgen van een cursus reiki.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *