Zelfverzekerd met de perfecte borsten

Niet iedere vrouw is gezegend met de perfecte borsten. Per jaar worden er in Nederland ongeveer 3.000 borstvergrotingen uitgevoerd. Dit resultaat maakt het vergroten van de borsten één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. Een verklaring voor dit fenomeen kan zijn dat borsten voor een groot gedeelte het uiterlijk en voorkomen van een vrouw bepalen. Borsten die niet goed bij de rest van het figuur passen kunnen daarom leiden tot onzekerheid. Borsten kunnen worden vergroot door lipofilling – het inspuiten van lichaamseigen vet in de borst – of door het gebruik van borstimplantaten.   

Een borstvergroting kan dus een heus verschil maken in het leven van een vrouw. In aanmerking komen is helemaal niet zo lastig als je misschien zult denken. Je moet tenminste 18 jaar oud zijn en in een gezonde staat leven – dat houdt ook in dat je niet zwanger mag zijn of dit wilt worden binnen een jaar.

Onzekerheid is zeker niet de enige reden voor een borstvergroting. Ook ouderdom, een zwangerschap of vermagering kan hierin een rol spelen. Stappen ondernemen is simpel. Een borstvergroting kliniek kan je helpen met het vaststellen van een consult. Deze wordt uitgevoerd door de plastische chirurg die jou zal behandelen. Met deze arts stel je vast welke vorm en grootte de implantaat gaat krijgen. Met de professionele hulp van de plastische chirurg zul je zeker weten dat deze implantaat past bij jouw wensen, en nog belangrijker, bij jouw lichaam.

Na de operatie zelf zullen de vorm maar ook het volume van je borsten veranderen. Aanvakkelijk zullen de borsten stevig zijn en ook hoog staan. Na verloop van tijd zullen deze echter weer ietsje slapper worden en ietsje uitzakken. Wanneer de borsten te slap zijn geworden, kan dit met een simpele borstlift worden gecorrigeerd. Ongeveer drie maanden na de ingreep is het resultaat goed te zien. De implantaten hoeven niet vervangen te worden, als je ze maar wel om de tien jaar laat controleren. Zo worden risico’s voorkomen en kun je vollop genieten van jouw nieuwe boezem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *